خبرنامه وب سایت:
ترشی لبو در این سه تا کلمه خلاصه میشه: رنگ، طعم، خاصیت.
فکر می کنم دیگه نیازی به توضیح اضافی نباشه!
این آموزش رو به انگلیسی هم ترجمه کردم. (+)
لبو رو با یک چاقوی کوچک و تیز پوست بکنید.
سپس به شکل دلخواه، در اندازه های کوچک برش بزنید. من از این رنده استفاده کردم.
تکه هارو به همراه سرکه، شکر، نمک و فلفل درون یک قابلمه کوچک ریخته و به مدت ۹۰ دقیقه بپزید. (۳۰ دقیقه تا جوش آمدن + ۶۰ دقیقه در حال جوشیدن)
لبوهای پخته شده رو توی یک ظرف شیشه ای بزرگ ریخته و در یک جای خشک و خنک (مثل یخچال) نگهداری کنید.
دو هفته طول می کشه تا ترشی آماده مصرف بشه.